Volg de Bruggeman Bedrijfsmakelaardij op Facebook Volg Jaap Bruggeman op LinkedIn

Horeca te koop

IJssalon met bovenwoning

BEKIJK 360°VIDEOFLOORPLANNERKAART REAGEER TERUG
 
Referentienummer: 10703
 
Omschrijving object:

Bijzonder sfeervolle ijssalon met bovenwoning gelegen in het drukke centrum van Hulst. Dit sfeervolle vestingstadje geniet goede naamsbekendheid bij onder andere de Belgische toeristen welke Hulst regelmatig bezoeken, mede ook vanwege het feit dat de winkels hier op zondag zijn geopend.
 
IJssalon
Het object is leuk ingericht en oogt ook als een echte ijssalon, iets wat onder andere de Belgische toeristen prima kunnen waarderen. Men beschikt over een zo goed als nieuwe ijsvitrine en circa 30 zitplaatsen binnen. De ijssalon is thans 5 maanden per jaar gesloten. De cijfers worden gerealiseerd in 7 maanden (seizoen).
 
Keuken
Men beschikt over een volledige restaurant keuken met spoelkeuken voorzien van onder andere een  4-vlams kachel, diverse grillplaten, koelwerkbanken, etc. 
 
Lunchroom
Mede doordat dit bedrijf over een volledige horeca keuken beschikt kan men zonder grote investeringen in de wintermaanden een lunchroom exploiteren om vervolgens in het hoogseizoen in te spelen op de grote vraag naar ijs.
 
Opslagruimte
Op circa 20 meter van de ijssalon wordt een opslagruimte gehuurd, deze kan in overleg overgenomen worden
 
Bovenwoning
De aanwezige ruime bovenwoning (woonkamer, badkamer, keuken en 3 slaapkamers) is thans in gebruik als opslag maar is met een opfrisbeurt weer prima bruikbaar als woonruimte.

 

 
Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak € 1.600  
  Per maand exclusief BTW
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 49.000
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 120 m2
Vloeroppervlakte bruto 91 m2
Vloeroppervlakte verkoop 52 m2
Woonoppervlakte 111 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Hulst
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Regiofunctie
Toeristische locatie
Kernwinkelgebied
 
Aanvaarding In onderling overleg

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van "Gentsestraat 18 te Hulst". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Bruggeman Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
TERUG
REAGEER NU

Meer foto's: