Hotel-Garni met privé studio en tuin terras

Zeeland - IJzendijke | Referentienummer: 10716

Sfeervol Hotel-Garni (11 kamers) met privé studio, ontbijtzaal, tuin en dakterras met zicht op de kerk van IJzendijke. In het centrum van het historische stadje IJzendijke ligt dit bijzonder sfeervolle object. Gelegen aan de voet van de kerk vormt dit hotel een prima uitvalbasis voor een bezoek aan de Zeeuwse stranden (ca. 10 km.) of één van de vele historische stadjes zoals Sluis, Hulst, Middelburg, Veere, Aardenburg, Brugge, Gent, Knokke, etc.. Voor fietsers is dit gebied een waar eldorado met o.a. de reynaertroute, de smokkelroute, de zwinroute of met het fiets-voetveer over de Westerschelde naar Vlissingen. De vele restaurants (waarvan enkele met een ster) mogen uiteraard niet ontbreken op het programma. Haaientanden zoeken in het Zwin, ringrijden op de markt van IJzendijke, kortom u verveeld zich in dit gebied geen dag.
 
Dit bedrijf beschikt over een gezellig restaurant / ontbijtzaal met 22 zitplaatsen, een uitgifte bar en buffettafel. 11 Zeer complete hotelkamers (9 tweepersoons en 2 familiekamers). Goed uitgeruste keuken met aparte spoelkeuken. Ruime kelder. Terras zowel aan de achterzijde als op de eerste verdieping.
 
Hotelkamers:
De ruime hotelkamers zijn zeer compleet ingericht en zijn voorzien van ruime badkamers (douche/bad, wastafel, wc,) 9 Kamers beschikken over een douche en 2kamers over een bad en een douche.
 
Privé studio:
De privé studio is gesitueerd in een bijgebouw aan de achterzijde. Op de begane grond bevindt zich een ruime opslagruimte en op de verdieping een studio (woonkamer met open keuken, slaapgedeelte en een aparte badkamer). De studio kan eventueel ook als gastenverblijf worden benut.
 
Ontbijtzaal:
De ontbijtzaal is sfeervol ingericht en voorzien van een mooie uitgifte bar, en buffettafels.
 
Keuken:
Men beschikt over een ruime keuken en aparte spoelkeuken, Dit bedrijf is gezien de keukenruimte prima geschikt voor uitbreiding met een kleinschalig restaurant.
 
Tuinterras:
Aan de achterzijde bevindt zich het tuinterras met zicht op de historische kerktuin van IJzendijke.
 
Parkeren:
Gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving,  zowel in de landpoortstraat zelf als op de markt van IJzendijke (circa 60 meter lopen).
 
Verplichtingen:
Geen overname van personeel en geen afnameverplichtingen.
 
Het geheel is op dit moment gesloten, de aanwezige keuken apparatuur zal moeten worden nagekeken. Alle apparatuur is werkend uitgezet.
 

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak € 4.000
Per maand exclusief BTW
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 79.000
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 337 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
Energielabel G
 
Ligging
Land Zeeland
Regio IJzendijke
Parkeerruimte Voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding
In onderling overleg