Restaurant met terras en bovenwoning

Zeeland - Zierikzee | Referentienummer: 10721

Schitterend object bestaande uit een sfeervol en zeer compleet restaurant met terras en luxe bovenwoning gevestigd in een monumentaal dijkpand. Gelegen aan het Havenplein in het drukke centrum van Zierikzee, met op loopafstand een groot parkeerterrein. Zierikzee heeft behalve een regiofunctie voor het eiland Schouwen-Duiveland ook een sterke aantrekkingskracht voor toeristen vanwege het historische karakter en de ligging aan de Oosterschelde.
 
Het splitlevel restaurant is uitstekend onderhouden, zeer compleet en sfeervol ingericht en bestaat uit 3 verschillende onderdelen, te weten het restaurant met uitgiftebuffet op de begane grond (24 zitplaatsen 57 m²), het restaurant op de tussenverdieping (14 zitplaatsen 22 m²) en het restaurant in het souterrain (22 zitplaatsen 47 m²).  Op het havenplein beschikt men over een groot terras met circa 70 zitplaatsen (huur Gemeente) en aan de achterzijde een dakterras (14 zitplaatsen) te  bereiken via het restaurantgedeelte op de tussenverdieping.
Door het splitlevelniveau is het mogelijk om b.v. 3 groepen tegelijk te ontvangen.
 
Men beschikt over een zeer ruime en zeer compleet ingerichte keuken (55 m²), welke zich aan de achterzijde in het souterrain bevindt en een ontsluiting heeft naar de achtergelegen Hoge Molenstraat. Hier zijn ook een koel- en een vriescel gesitueerd alsmede de personeelstoiletruimte. Achter de keuken bevindt zich een volledige bestrate buitenruimte met plaats voor de containers en 2 auto’s. De bevoorrading geschiedt ook langs de achterzijde van het pand.
 
De fraaie toilettengroep bevindt zich in de kelder aan de voorzijde van het pand.
 
Recent zijn er nog diverse onderhoudswerkzaamheden inpandig uitgevoerd.
 
De bovenwoning beschikt op de eerste verdieping over een woonkamer v.v. fraaie schouw en plafondlijsten en ornamenten, alsmede een open keuken v.v. hoekkeukenblok met diverse inbouwapparatuur. Verder bevinden zich op de verdieping nog een slaapkamer en een badkamer. Op de tweede verdieping beschikt men over een badkamer, sauna, separate toilet en 2 slaapkamers. Vanuit de bovenwoning  heeft men een schitterend zicht op het Havenplein.
 
Op loopafstand bevinden zich meerdere parkeerterreinen.
 

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak Op aanvraag
Vraagprijs onroerende zaak Op aanvraag
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 314 m2
Vloeroppervlakte bruto 407 m2
Vloeroppervlakte verkoop 126 m2
Woonoppervlakte 180 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Ja
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Ja
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
Energielabel N.v.t. (monument)
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Zierikzee
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Toeristische locatie
Kernwinkelgebied
 
Aanvaarding
In onderling overleg