[IN PRIJS VERLAAGD] Café-Restaurant met terras, bovenwoning en recreatiewoning

Zeeland - Wemeldinge | Referentienummer: 10731

Café-Restaurant
Café-Restaurant Bobby's is al sinds 1997 een begrip in de regio.  Dit bekende en sfeervolle bedrijf is gelegen aan de centraal in het dorp Wemeldinge gelegen Dorpsstraat, een schitterende straat met twee imposante rijen Leilinden. Men beschikt over een gezellig terras aan de voorzijde met 18 zitplaatsen.
 
Het Café-Restaurant is sfeervol en gemoedelijk ingericht, men beschikt over een grote bar met 12 barkrukken en diverse vaste statafels (pokerbars) met 14 barkrukken aan de voorzijde en een uitgiftebar in het restaurant gedeelte aan de achterzijde. De huidige inrichting telt 15 restauranttafels met 54 zitplaatsen.
 
De keuken heeft een praktische indeling en beschikt over alle benodigde apparatuur die in goede staat verkeert.
 
Aan de achterzijde bevindt zich een klein binnenplaats, die te bereiken is met een stalen trap via het restaurantgedeelte. De volledige ommuurde binnenplaats geeft toegang tot het souterrain welke in gebruik is als opslagruimte/magazijn. Via een poort en een eigen looppad komt men in de zijstraat uit.
 
Recreatiewoning
Aan de achterzijde bevindt zich een volledig en sfeervol ingerichte recreatiewoning. Deze is direct vanaf de straat te bereiken via het eigen looppad en beschikt aan de voorzijde over een beschut terras. De sfeervolle recreatiewoning is volledig ingericht en beschikt over een woonkamer met open keuken (v.v. diverse apparatuur), een trap naar de verdieping en een badkamer (wastafel, douche en toilet). Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers.
 
Bovenwoning
De bovenwoning heeft een zelfstandige opgang en wordt momenteel ingericht verhuurd maar kan bij overname vrij worden opgeleverd. Op de eerste verdieping bevinden zich een gang, badkamer (dubbele wastafel, inloopdouche, wasmachine, droger en designradiator), separate toilet (wc met fonteintje), woonkamer met open keuken (v.v. diverse inbouw-apparatuur), een schuifpui naar het riante dakterras, een slaapkamer en nog een kamer met trapopgang naar de zoldervide. Op de tweede verdieping is een slaapruimte en meerdere bergruimte gerealiseerd.
 
Omgeving
Het dorp Wemeldinge is gelegen aan het kanaal door Zuid-Beveland en de Oosterschelde. Wemeldinge beschikt over een grote moderne getijdejachthaven (ruim 500 ligplaatsen) en is tevens een hotspot voor sportduikers, die in zeer grote aantallen de Oosterschelde verkennen. Het dorp beschikt over alle basisvoorzieningen. Zoals een huisarts, basisschool, bakker, slager, supermarkt, etc.

Rondom Wemeldinge zijn meerdere campings, bungalowparken en een camperopstelplaats gelegen. De bezoekers hiervan maken veelvuldig gebruik van een drietal zandstrandjes en uiteraard ook van de horeca. Ook de lokale bevolking, inclusief de omliggende dorpen, maken hier intensief gebruik van. Meerdere fietsroutes voeren door het dorp. De dorpsstraat is ook de locatie voor het traditionele ringrijden te paard.

Huur van de onroerende zaken is bij de juiste kandidaat bespreekbaar, informeer bij ons kantoor naar de mogelijkheden.

 

Vraagprijs
Vraagprijs onroerende zaak € 440.000
Huur is bespreekbaar
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 135.000
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 280 m2
Vloeroppervlakte bruto 395 m2
Vloeroppervlakte verkoop 104 m2
Woonoppervlakte 149 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Ja
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
Energielabel G
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Wemeldinge
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Watersportplaats
Badplaats
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding
In onderling overleg