Paviljoen direct aan het Veerse Meer! (verkocht)

Zeeland - Wolphaartsdijk | Referentienummer: 10744

Op unieke locatie aan het Veerse Meer staat al meer dan 40 jaar paviljoen Meerzicht waar je terecht kunt voor friet, snacks, ijs, snoep en souvenirs, maar ook voor koffie, met een kleine lunch en huur van ligstoelen en parasols. Dit soort unieke plekjes komen niet heel vaak voorbij en voor een ondernemende koper liggen hier volop kansen.

Het terrein staat bekend als de Grote Piet. Een dagrecreatieterrein waar je de hele dag heerlijk kunt vertoeven en gratis kunt parkeren. De grote grasvelden bieden alle ruimte om te relaxen maar ook voor sport en spel. Uiteraard is ook een heerlijke duik in het Veerse Meer mogelijk.

Er is een ventvergunning aanwezig voor het gehele gebied, waar de exploitant van Paviljoen Meerzicht het alleen recht heeft voor het venten met ijs, koele drankjes, etc.  Er is een grote steiger waar bootjes die niet te diep steken kunnen aanleggen.
Paviljoen Meerzicht heeft in 2022 een grondige verbouwing ondergaan en is volledig gerestyled om het geheel weer representatief te maken.

De openingstijden zijn vanaf 1 maart tot en met 1 november. Men mag dagelijks open vanaf 07:00 uur tot 02:00 uur. Dit maakt het bedrijf seizoensgebonden, echter wordt er voldoende omzet en resultaat behaald waardoor een exploitant in de winter op vakantie kan om op te laden voor het nieuwe seizoen.

Men beschikt niet over een vaste elektriciteit aansluiting echter staat er een grote dieselaggregaat die voor voldoende stroom zorgt. Op het dak liggen 2 zonnepanelen die verbonden zijn met 2 grote accu’s. Wanneer men savonds de zaak afsluit kunnen hierdoor de aggregaten uit en de opgeladen accu’s zorgen voor voldoende stroom (2 dagen) om de vrieskisten aan te houden. Men beschikt wel over een vaste wateraansluiting.

Instapklaar bedrijf, de inrichting is compleet en bestaat uit onder meer een bakwand, koffiemachine, diverse koel en vriesvoorzieningen, slush automaten, tostimakers, etc.

Het geheel staat op erfpachtgrond (resterende looptijd nog ruim 27 jaar). De erfpachtcanon bedraagt € 1.260 per jaar.

Er is geen personeel in dienst, het geheel is prima te exploiteren door een ondernemerskoppel.

Aanvaarding in onderling overleg, (vóór het seizoen is mogelijk)
 

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak N.v.t.
Vraagprijs onroerende zaak Op aanvraag
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 80 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
Energielabel N.v.t.
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Wolphaartsdijk
Parkeerruimte Voldoende gratis parkeergelegenheid direct naast de deur
Omschrijving ligging Watersportplaats
Toeristische locatie
 
Aanvaarding
In onderling overleg