Restaurant met terras, bovenwoning en eigen parking

Zeeland - Groede | Referentienummer: 10747

Regio
Het pittoreske dorp Groede is gelegen aan de Zeeuws-Vlaamse kust en is erg geliefd bij de toeristen die in dit artistieke dorp de Vlaamse bouwstijl kunnen bezichtigen. Groede is een zeer actief dorp waarbij de Markt een centrale plaats in neemt. In Groede bevinden zich meerdere kleinere winkels, musea, bierbouwerij, historische herberg en niet te vergeten uitstekende horeca. Het strand bevindt zich op fietsafstand van het dorp. Tussen het dorp en de duinen is de afgelopen jaren het plan Waterdunen gerealiseerd. In het plan Waterdunen werd kustversterking gecombineerd met vernieuwing en versterking van de recreatie en de ontwikkeling van getijdennatuur langs de Westerschelde. Waterdunen heeft een totale oppervlakte van circa 350 hectare. Het natuurgebied is 250 hectare groot. Dit gebied wordt gekenmerkt door een getijdenduiker die de inlaatkreek verbindt met het binnendijkse kreken- en geulenstelsel van Waterdunen. Wandelpaden voeren door en langs dit unieke natuurgebied. De directe omgeving wisselt natuur zich af met de vele verblijf accommodaties (campings, bungalowparken, hotels, etc.). Het is in het seizoen en de vakanties dan ook gegarandeerd druk in deze bekende regio aan de Zeeuws-Vlaamse kust.
 

Restaurant “Fier”
Temidden in dit schitterende natuur- en recreatiegebied en aan de voet van de duinen, met het strand op loopafstand, bevindt zich Restaurant “Fier”, waarvan de bedrijfsexploitatie ter overname wordt aangeboden.
Dit object beschikt op de begane grond over een sfeervol restaurant met bedrijfskeuken, toilettengroep en opslagruimtes. Op de verdieping bevindt zich een leuke bovenwoning. Men beschikt over een groot terras en een eigen parkeerterrein.

Het restaurant telt circa 40 zitplaatsen aan diverse tafels, de keuken is ingericht met alle benodigde apparatuur en beschikt over een apart spoelgedeelte. Het terras is ruim en beschikt over circa 60 zitplaatsen en een gunstige ligging op het zuiden.

Naast het eigen parkeerterrein kunnen gasten ook nog parkeren op het naastgelegen openbaar parkeerterrein.

De bovenwoning beschikt onder meer over een woonkamer, badkamer (douche), een separaat toiletruimte en twee slaapkamers. Prima geschikt voor bewoning door de exploitanten van het horecabedrijf.

Het bedrijf is door omstandigheden momenteel gesloten.
 

 

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak Op aanvraag
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 970 m2
Vloeroppervlakte bruto 313 m2
Vloeroppervlakte verkoop 64 m2
Woonoppervlakte 110 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Redelijk
Omschrijving inrichting Redelijk
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Groede
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging Watersportplaats
Badplaats
In Buitengebied
Toeristische locatie
 
Aanvaarding
Per direct beschikbaar