Cafetaria met terras

Zeeland - Arnemuiden | Referentienummer: 10751

Cafetaria De Buuzen in het Arnemuiden staat te koop!
 
Dit is uw kans om een bloeiende horecazaak te verwerven en te profiteren van de vele voordelen die Cafetaria De Buuzen te bieden heeft. Gelegen op een fantastische locatie en met een scala aan geweldige kenmerken, is dit de ideale investering voor ondernemers die op zoek zijn naar succes.
 
Het ruime terras van Cafetaria de Buuzen biedt plaats aan 32 gasten en is gelegen aan een doorgaande route in het centrum van Arnemuiden, waardoor het een echte blikvanger is voor voorbijgangers. Of het nu lokale inwoners zijn die een snelle hap willen of toeristen die op zoek zijn naar een smakelijke tussenstop.
 
Binnen telt men 12 zitplaatsen, de inventaris is van topkwaliteit en uitstekend onderhouden, men beschikt onder andere over een grote verkoopvitrine, schitterende bakwand en een softijsmachine. Er is een voorbereidingskeuken aanwezig met een combisteamer, grote vaatwasmachine en een koel en vriescel.
 
De 1e verdieping is in gebruik als opslagruimte, met een beetje creativiteit en investering kunt u deze ruimte omtoveren tot woonruimte. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om te wonen op dezelfde locatie als uw bedrijf, wat niet alleen praktisch is, maar ook kostenbesparend.
 
Arnemuiden heeft veel te bieden en is goed bereikbaar middels een goede aansluiting met de snelweg A58 en een treinstation.  Er zijn drie lagere scholen, Daarnaast zijn er de dagelijkse voorzieningen zoals een supermarkt, bakker, slager, etc. Arnemuiden maakt deel uit van de Gemeente Middelburg en heeft 5.360 inwoners. Omdat het zeer dicht bij het Veerse Meer ligt is dit gebied zeer toeristisch. Er liggen meerdere campings en recreatieparken op fietsafstand. Met de auto zijn steden als Goes, Middelburg, Veere en Vlissingen binnen 15 minuten aan te rijden.

Grijp deze unieke kans om uw ondernemersdromen waar te maken.  Cafetaria De Buuzen heeft alles in huis voor succes.
 

Vraagprijs
Vraagprijs onroerende zaak € 365.000
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 130.000
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 128 m2
Vloeroppervlakte bruto 115 m2
Vloeroppervlakte verkoop 77 m2
Woonoppervlakte 50 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Arnemuiden
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Toeristische locatie
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding
In onderling overleg