Restaurant met terras en bovenwoning

Zeeland - Zeeuws-Vlaanderen | Referentienummer: 10758

Mossel en Palinghuis Lekens, gelegen aan de Markt 25 in het pittoreske Aardenburg. Dit restaurant is een waar juweeltje in de Zeeuws-Vlaamse horecawereld en heeft zich bewezen als een favoriet visrestaurant voor zowel lokale inwoners als gasten uit België.
 
Over Aardenburg:
Een historische stad in het uiterste zuiden van Nederland, ademt geschiedenis en charme. Aardenburg is gelegen op circa 15 kilometer van de Zeeuws-Vlaamse kust in de regio Sluis. Direct aan de grens met Belgie.
 
Het restaurant:
Mossel en Palinghuis Lekens is al jarenlang hét visrestaurant bij uitstek in de regio. Het restaurant heeft een uitstekende reputatie opgebouwd vanwege de verse visgerechten, waaronder heerlijke mosselen, smaakvolle paling en een scala aan andere zeevruchten. De smaakvolle bereiding en gastvrije service hebben ervoor gezorgd dat gasten steeds weer terugkomen. Bovendien biedt het restaurant een gezellige en authentieke sfeer die perfect past bij de omgeving van Aardenburg. Door omstandigheden is het restaurant momenteel alleen van vrijdag t/m zondag geopend.
 
Indeling van het object:
Er is een klein terras aanwezig met circa 8 zitplaatsen, Het object is voorzien van een serre met 16 zitplaatsen. Het restaurant beschikt over 62 zitplaatsen aan diverse tafels, een mooie bar en een gezellig inrichting. De keuken is praktisch ingericht, goed onderhouden en beschikt over goede apparatuur en een koelcel. Er is een ruime opslagruimte aanwezig met onder andere een een afsluitbaar drankenmagazijn,  personeelsruimte, personeelsdouche/-toilet, koelcel, diverse vrieskisten, etc. De opslagruimte is via een aparte (leveranciers)ingang te bereiken middels een eigen oprit aan de Tuimelsteenstraat. 
 
Geliefd bij Belgische Gasten:
Mossel en Palinghuis Lekens heeft niet alleen de harten van Nederlandse gasten veroverd, maar ook die van onze Belgische buren. De nabijheid van de Belgische grens maakt dit restaurant bijzonder aantrekkelijk voor Belgische gasten die op zoek zijn naar een culinaire ervaring met verse visgerechten.
 
Bovenwoning:
Er is een bovenwoning aanwezig, welke momenteel niet als zodanig in gebruik is. De bovenwoning beschikt een woonkamer en 3 slaapkamers, waarvan één met een badkamer en suite. De badkamer is gedateerd en beschikt niet meer over sanitair.
 

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak € 2.500
Per maand exclusief BTW
Koop is bespreekbaar
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 95.000
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 520 m2
Vloeroppervlakte bruto 479 m2
Vloeroppervlakte verkoop 199 m2
Woonoppervlakte 82 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
Energielabel A
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Zeeuws-Vlaanderen
Parkeerruimte Voldoende direct voor de deur
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding
In onderling overleg