Restaurant met terras en bovenwoning (verkocht)

Noord-Brabant - Steenbergen | Referentienummer: 10759

Schitterend horecabedrijf ter overname op de Markt in Steenbergen, een unieke kans voor ambitieuze horecaondernemers: Brasserie op de Mart, gelegen aan de Markt 14-16 in het charmante Steenbergen. Deze aantrekkelijke “Brasserie op de Mart” biedt een uitgebreide set kenmerken die de ideale basis vormen voor een succesvolle onderneming en een comfortabele levensstijl in het centrum van Steenbergen.
 
Restaurant/brasserie:
Brasserie op de Mart is gelegen aan het gezellige en centraal gelegen marktplein, welke grenst aan de drukbezochte hoofdwinkelstraat de Kaaistraat. Rondom het marktplein bevinden zich meerdere horecabedrijven en naast de weekmarkt op woensdag en de jaarlijkse kermis worden er regelmatig evenementen op het plein georganiseerd. Brasserie op de Mart beschikt over een ruim terras met 48 zitplaatsen en zicht op de Markt van Steenbergen. Bij binnenkomst in de brasserie valt de warme en moderne uitstraling op. Men beschikt over circa 50 zitplaatsen in royale opstelling. De goed uitgeruste en praktisch ingerichte keuken is voorzien van goed onderhouden apparatuur en staat garant voor efficiëntie en kwaliteit in de bereidingsprocessen. De verzorgde toilettengroep is het visitekaartje van het bedrijf en draagt bij aan een positieve gastervaring. Het bedrijf realiseert een goede omzet met voldoende potentie voor een verdere stijging.
 
Bovenwoning:
Via een aparte entree komt men in de bovenwoning welke beschikt over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een ruime badkamer met bad, aparte douche, wastafel en toilet. Er is een aparte ruimte ingericht voor de wasmachine en droger. Via een vaste trap is de zolder te bereiken welke dienst kan doen als slaapkamer, een tweede zolder is middels een vlizotrap te bereiken.
 
Steenbergen: Historisch, Gastvrij, Levendig:
De Gemeente Steenbergen telt 24.610 inwoners, waarvan 13.326 inwoners zijn van de plaats Steenbergen. De stad Steenbergen bestaat niet alleen uit indrukwekkende historische gebouwen, zoals herstelde bastions, de liniegracht en de opgeknapte vestingmuur. Met haar slikken, kreken, geulen en ruige vegetatie is het omliggende natuurgebied ook de ideale plaats voor een leuke wandeling of fietstocht. Steenbergen, kenmerkt zich verder door een warme gastvrijheid en een levendige gemeenschap. De historische gebouwen en moderne voorzieningen vormen een ideale mix voor ondernemers en bewoners.

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak Op aanvraag
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 173 m2
Vloeroppervlakte bruto 336 m2
Vloeroppervlakte verkoop 97 m2
Woonoppervlakte 112 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Ja
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Noord-Brabant
Regio Steenbergen
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Kernwinkelgebied
 
Aanvaarding
In onderling overleg