Cafetaria met terras

Zeeland - Wemeldinge | Referentienummer: 10760

Aan een drukke doorgaande route vanaf de jachthaven naar het centrum van het prachtige Wemeldinge ligt Cafetaria Frietwerk. Dit schitterende cafetaria is ingericht met hoogwaardige apparatuur, instapklaar en biedt niet alleen een sfeervolle moderne inrichting maar ook een divers aanbod in producten.

Men beschikt over 16 zitplaatsen op het terras en bij het betreden van het cafetaria wordt u verwelkomd door een ruim zit- en bestelgedeelte met 15 zitplaatsen. Waar een warm en uitnodigend interieur een ontspannen eetervaring garandeert.

De keuken is voorzien van een hoogwaardige bakwand en professionele apparatuur. Hier wordt niet alleen friet en snacks bereid, maar Cafetaria Frietwerk onderscheidt zich met onder andere een softijscorner en een speciale pizza bereidingsruimte voorzien van een pizzawerkbank en een pizzaoven, waardoor softijs en heerlijke pizza's een onmisbaar onderdeel van het menu worden. De diversiteit in het aanbod van Cafetaria Frietwerk is een slimme zakelijke zet. Met friet, snacks, kipdöner, pizza en softijs wordt een breed publiek aangetrokken, waardoor deze zaak een geliefde bestemming wordt voor verschillende smaken en voorkeuren.

Het dorp Wemeldinge is met zijn grote jachthaven aan de Oosterschelde een toeristisch speerpunt van de Gemeente Kapelle. De strategische ligging van Cafetaria Frietwerk aan een drukke doorgaande route vanaf de jachthaven naar het dorpsplein van Wemeldinge en de aanwezigheid van diverse campings en bungalowparken in de directe omgeving zorgt voor een constante stroom van potentiële klanten.

Men realiseert een uitstekende omzet en een mooi bedrijfsresultaat. 

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak Op aanvraag
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 120 m2
Vloeroppervlakte bruto 99 m2
Vloeroppervlakte verkoop 39 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Wemeldinge
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Watersportplaats
Badplaats
Toeristische locatie
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding
In onderling overleg