Kiosk Stationshal Vlissingen met terras

Zeeland - Vlissingen | Referentienummer: 10757

De Kiosk is gelegen in de stationshal van Vlissingen. Met een constante stroom van onder andere studenten die naar de nabijgelegen Hogeschool Zeeland gaan is dit een toplocatie voor een snelle bak koffie, ontbijt, tussendoortje, lunch of avondeten. De Kiosk is sfeervol ingericht en heeft een groot assortiment aan producten alsmede een souvenirgedeelte voor de vele toeristen die Vlissingen bezoeken.
 
Bij de Kiosk draait alles om de kunst van verleiding, en dat begint bij de heerlijke geur van vers belegde broodjes en warme lekkernijen die de zintuigen prikkelt. Een gevarieerd menu, samengesteld met zorg en creativiteit, trekt zowel hongerige reizigers als lokale fijnproevers aan. De frituur met haar verleidelijke aroma's die uitnodigen tot een snelle stop voor knapperige frietjes en andere gefrituurde lekkernijen.
 
De ambiance van de Kiosk wordt compleet gemaakt door het ruime terras met 50 zitplaatsen, waar klanten kunnen genieten van hun maaltijd in de frisse lucht. Voor de dagen dat het weer minder genadig is, verwelkomt de Kiosk gasten in een warme en gastvrije omgeving met 16 zitplaatsen binnen.
 
Voor de reizigers die nog net op tijd zijn voor hun trein beschikt The Kiosk over 2 snoep-/frisdrankautomaten direct bij het perron zodat ook zij nog een snelle hap kunnen bemachtigen.
 
Men realiseert een uitstekende omzet en nettoresultaat. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Maak van de Kiosk in de stationshal van Vlissingen jouw eigen onderneming en word de trotse gastheer van deze bijzondere plek.
 

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak Op aanvraag
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Vloeroppervlakte bruto 149 m2
Vloeroppervlakte verkoop 93 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Ja
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
Energielabel N.v.t.
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Vlissingen
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging Regiofunctie
Toeristische locatie
Aan of bij bedrijventerrein
 
Aanvaarding
In onderling overleg