Eethuis met terras op eigen grond

Zeeland - Kapelle | Referentienummer: 10769

Op een goede zichtlocatie aan een drukke doorgaande weg in het centrum van Kapelle ligt Eethuis De Hoek.  Dit gezellige eethuis is praktisch ingericht, beschikt over prima apparatuur en is instapklaar.
Men beschikt over een mooi rustig gelegen terras op eigen grond. Bij binnenkomst valt de praktische inrichting meteen op, er is een ruime verkoopcounter aanwezig voor het plaatsen en afhalen van de bestellingen. Er is een klein zitgedeelte voor ter plaatse nuttigen of het wachten op bestellingen bij afhalen. Bezorging is onderdeel van de bedrijfsvoering. Bezorgen doet men nu alleen in de direct omliggende dorpen in de gemeente Kapelle. Er is voldoende opslagruimte aanwezig en een nette toilettengroep.
 
Openingstijden
Men is geopend van dinsdag tot en met zondag. Op dinsdag, woensdag en donderdag van 16:00 uur tot circa 20:00 uur, op vrijdag en zaterdag opent men om circa 12:00 uur tot 20:00 uur en op zondag van 17:00 uur tot 18:30 uur. Binnen deze relatief beperkte tijden realiseert men een leuke omzet en door verruiming van de openingstijden is er veel ruimte voor verhoging van de omzet.
 
Kortom een leuke bedrijfsexploitatie met een praktische en goede inrichting en een leuke omzet, leuke zaak voor een ondernemerskoppel zonder personeel!
 
Het dorp Kapelle
Kapelle is een dorp op Zuid-Beveland in de Nederlandse provincie Zeeland. Het is de hoofdplaats van de gemeente Kapelle. Op 1 januari 2023 woonden er 9.445 mensen (inclusief Biezelinge). De gemeente Kapelle bestaat uit de dorpen Kapelle, Wemeldinge, Biezelinge en Schore. Het toch al grote dorp Kapelle is de laatste jaren wederom flink gegroeid. Zo is er onder andere een grote nieuwbouwwijk met veel woningen voor gezinnen bijgebouwd en gedeeltelijk nog steeds in aanbouw.
Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak Op aanvraag
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 104 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Kapelle
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Kernwinkelgebied
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding
In onderling overleg