Snackbar met terras (verkocht)

Zeeland - Vrouwenpolder | Referentienummer: 10732

Op mooie locatie op de Oosterscheldestormvloedkering gelegen frituur, direct aan de Noordzeekust.
 
Frituur De Helling geniet een uitstekende naamsbekendheid, mede vanwege haar verse en goede kibbeling. Gelegen op het voormalige werkeiland Neeltje Jans, (druk bezocht vanwege het informatie- en attractiepark Neeltje Jans met o.m. een expositie over de deltawerken),  aan een drukke fietsroute van Noord-Beveland naar Schouwen-Duiveland over de stormvloedkering. De haven aan de Oosterscheldezijde vormt de thuisbasis voor meerdere charter visboten, waarvan de deelnemers regelmatig als bezoekers worden verwelkomt.
 
Dit object is gelegen aan het sluizencomplex welke de Oosterschelde toegang geeft tot de Noordzee. Vanaf het rondom terras (circa 78 m² met 52 zitplaatsen) heeft men een schitterend uitzicht op de Noordzee en de scheepvaart welke door de sluizen heen gaat. Naast het terras beschikt men nog over 6 picknicktafels en ruime parkeergelegenheid. De Frituur beschikt over een volledige drankenvergunning en binnen nog over 20 zitplaatsen aan meerdere tafels. De riante bakwand (bouwjaar 2020) heeft voldoende capaciteit om alle gasten te voorzien van frites, snacks, kibbeling, etc. Dit object beschikt over een elektriciteitsaansluiting en men bakt/kookt op propaangas. De toiletten zijn aangesloten op een septictank en worden gespoeld met zeewater. Naast de frituur is een opslagunit gesitueerd met o.m. een koelcel.
 
Direct naast de frituur ligt een openbare trailerhelling welke toegang geeft tot de Noordzee. Deze wordt voornamelijk gebruikt door sportvissers. Via een marifoonverbinding kunnen deze ook op zee contact houden met de frituur en wat is er nu fijner dan na een dagje zeevissen een frietje te halen bij De Helling.
 
Frituur De Helling is gelegen op huurgrond, welke wordt gehuurd van de gemeente Veere. Het betreft een doorlopend jaarcontract voor een oppervlakte van 570 m² tegen een huurprijs van € 2.150 per jaar. De huidige exploitanten huren al sinds 1993.
 

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak Op aanvraag
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 570 m2
Vloeroppervlakte bruto 84 m2
Vloeroppervlakte verkoop 54 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers N.v.t.
 
Overige
Onderhoud pand Redelijk
Omschrijving inrichting Goed
Energielabel N.v.t.
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Vrouwenpolder
Parkeerruimte Voldoende op eigen terrein
Omschrijving ligging Watersportplaats
In Buitengebied
Toeristische locatie
 
Aanvaarding
In onderling overleg