Visspeciaalzaak (verkocht)

Noord-Brabant - Steenbergen | Referentienummer: 10737

Leuk winkelpand te koop aangeboden in het centrum van Steenbergen. Sinds 1996 heeft In het pand visspeciaalzaak “De Meerpaal” gezeten, welke in het voorjaar 2023 de exploitatie heeft beëindigd. Vanwege de inrichting zou het pand ook bijzonder geschikt zijn als cafetaria of afhaalrestaurant. Uiteraard kunnen andere vormen van detailhandel ook prima.
 
Onroerende zaak
De onroerende zaak is gelegen in de Blauwstraat, deze straat komt rechtstreeks uit op de Markt en is samen met de Kaaistraat de belangrijkste winkelstraat van Steenbergen. De straat sloot historisch gezien aan op een bastion van de Vesting Steenbergen; nabij de Wouwse Poort. Vandaag sluit de Blauwstraat aan op het recreatie- en sportgebied rondom het Gemeentelijk Sportpark, het zwembad en theater ' t Cromwiel.
De straat telt zo'n 40 winkelpanden, en er bevinden zich een aantal historische panden, voornamelijk oude herenhuizen . Ook bevindt de bibliotheek er zich. Halverwege komt de Berenstraat uit in de Blauwstraat, in deze straat en de aangrenzende Simonshaven, zijn veel oude arbeidershuizen te zien. De Blauwstraat is beperkt toegankelijk voor auto's, er geldt eenrichtingsverkeer en na 18.00u wordt de straat voor autoverkeer afgesloten. Het dichtstbijzijnde parkeerterrein is de IJzeren Put. In 2010 werden een zevental winkelpanden aan de oostelijke zijde van de Blauwstraat grondig gerestaureerd. Met publiekstrekkers als de Hema en Zeeman is er een gegarandeerde passantenstroom.   
 
De winkelpui is met een harmonicadeur grotendeels te openen. De winkel en het magazijn zijn v.v. betegeling. Op de verdiepingen kan eventueel nog een kleine woning worden gerealiseerd.
 
Inventaris
Het is mogelijk, maar niet verplicht, om de aanwezig inventaris (deels) over te nemen.
 

Vraagprijs
Vraagprijs onroerende zaak Op aanvraag
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 323 m2
Vloeroppervlakte bruto 163 m2
Vloeroppervlakte verkoop 27 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
Energielabel G
 
Ligging
Land Noord-Brabant
Regio Steenbergen
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Regiofunctie
Kernwinkelgebied
 
Aanvaarding
In onderling overleg